Calitatea în educația digitală

Misiune:

Asociația Pro ADC oferă asistență digitală școlilor și profesorilor pentru creșterea capacității lor de a oferi educație digitală de calitate. Pentru aceasta, furnizăm o rețea de platforme eLearning integrate, dezvoltate cu instrumente open-source, oferim abilități profesorilor în crearea de conținut digital și creăm motivație pentru schimbarea educației.

Pentru peste 700 de școli misiunea noastră este una de succes, cu peste 30.000 de utilizatori deserviți de o echipă pasionată de experți în învățare și promotori de open source. Toată activitatea noastră se învârte în jurul cadrelor didactice și al elevilor, cu un accent puternic pe comunitate și pe modele puternice pentru implementarea schimbării.

 

Viziune:

Calitatea educației ar trebui să fie în relație puternică cu abilitățile digitale și modalitățile online de învățare, predare și colaborare. Ne străduim să devenim un reper în e-learning pentru sistemul educațional, în România și Republica Moldova.

 

Contribuția noastră este de a conecta persoanele care au grijă și pot face o schimbare cu cei care sunt dispuși să facă parte din schimbare. Credem că profesorii sunt principalii factori de interes pentru implementarea durabilă a proiectului și rezervorul sau resursele pentru noua generație de adulți.

 

Promovăm învățarea online ca modalitate de minimizare a disparităților dintre diferitele grupuri sociale. E-learning-ul este accesibil, iar conținutul digital va asigura motivația și rezultate mai bune în viața profesională viitoare a elevilor.

 

Valori:

Valorile în care credem sunt calitatea în educația digitală, empatia în a face, colaborarea ca instrument, îmbunătățirea continuă, învățarea pe viață lungă, toleranța și acceptarea față de toți, învățarea în mediu deschis și creativitatea ca atribut esențial al omenirii.

 

Află mai multe despre noi: https://asociatiapro.ro/