moodlemoot romania 2019


MoodleMoot România 2019

Conferința internațională de eLearning

27 - 29 mai, Arad

co-organizatori

 Universitatea "Vasile Goldiș" din Arad și Universitatea "Aurel Vlaicu" din Arad

Întâlnirea utilizatorilor platformei Moodle din RomâniaDacă dezvolți cursuri online trebuie să vii cel puțin o dată în existența profesională la MoodleMoot România.

2019 este o premieră pentru că vom organiza prima sesiune de formare dedicată exclusiv Elevilor și Studenților pentru educația lor digitală. Vor avea parte de două zile cu experiență unică pe platforma Moodle.

Universități de prestigiu din România vor avea propriul panel de discuție. Avem invitați precum Universitatea de Vest "Vasile Goldiş" din Arad, Universitat


De asemenea, veți vedea în avanpremieră ce oferă Moodle for Workplace și veți avea ocazia să vedeți schimbarea de viziune a Moodle pentru atragerea companiilor în lumea eLearning.
ea „Aurel Vlaicu” din Arad, Universitatea de Vest din Timișoara, Universitatea din București, Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj Napoca.

Pentru cei interesați de certificarea Moodle recunoscută la nivel mondial, anunțăm că eLearning & Software a fost certificată ca partener de încredere și va începe în curând livrarea de cursuri pentru Certificarea Moodle Educator.


 

    Search Your Courses